Pon - Pet: 12:00 - 20:00;Sub: 10:00 - 15:00
Dr Nikola Vasilić

Dr Nikola Vasilić

Specijalista parodontologije i implantologije

Specijalista parodontologije i implantologije. Stomatološki fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju i magisterijum u Americi na UCLA i Univerzitetu Oklahoma. Jedan je od vodećih implantologa u svetu i globalni klinički konsultant vodećeg svetskog proizvođača implantata Nobel Biocare. Predavač je na postdiplomskim studijama parodontologije u Beču i na univerzitetima i stručnim skupovima širom sveta.

Dr Nenad Andrijašević

Dr Nenad Andrijašević

Specijalista ortopedije vilica

Stomatološki fakultet u Beogradu završava u 1988. godine (sa prosekom 8,82), a specijalizaciju iz ortopedije vilica 1995. godine kao jedan od najmlađih. Od tada se bavi ortodoncijom dece i odraslih. Poseduje veliko iskustvo u radu sa pacijentima primenjujući fiksne i mobilne ortodontske aparate.

Dr Đorđe Majinović

Dr Đorđe Majinović

Specijalista oralne hirurgije

Rođen 03.09.1986. godine u Tuzli. Osnovnu i srednju školu završava  u Bijeljini. Posle diplomiranja na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2011. godine, upisuje specijalizaciju oralne hirurgije 2014. godine, a specijalistički ispit polaže 2018. Posećuje brojne kongrese i stručne skupove u zemlji i inostranstvu i aktivno se usavršava iz oblasti implantologije.

Dental Design Studio

Dental Design Studio

Zubotehnička laboratorija

Prateći visoke standarde u stomatologiji, zubotehnička laboratorija DDS je opremljena najsavremenijom digitalnom opremom i kontinuirano ulaže u edukaciju svog tima. U laboratoriji se za modelaciju koriste dva vodeća dentalna softvera firme 3SHAPE i EXOCAD. Digitalan način izrade odnosi se, kako na izradu metal-keramičkih mostova, čije se konstrukcije izrađuju štampanjem sa apsolutnom preciznošću u 3D štampaču, tako i na izradu bezmetalnih nadoknada,…

Dr Aleksandra Stević

Dr Aleksandra Stević

Doktor stomatologije

Osnivač i vlasnik ordinacije. Rođena 01.09.1981. u Užicu gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Stomatološki fakultet u Beogradu završava 2008 godine. Staž obavlja na VMA i nakon toga se aktivno usavršava u zemlji i inostranstvu na polju restaurativne, estetske stomatologije i endodoncije. Godine 2018. upisuje specijalizaciju iz Ortopedije vilica. Majka troje dece: Vasilise, Alekse i Kaline.

Dr Milovan R. Stević

Dr Milovan R. Stević

Specijalista stomatološke protetike

Osnivač ordinacije. Rođen 27.03.1982. godine u Kragujevcu gde je završio osnovnu i srednju zubotehničku školu. Stomatološki fakultet u Beogradu završava 2007. godine sa prosečnom ocenom 9.50. Višegodišnje iskustvo u državnoj i privatnoj praksi obogaćuje studijama oblika specijalizacije, akademske specijalizacije i doktorskim studijama, kao i u edukativnim implantološkim centrima u inostranstvu. Oblasti interesovanja su mu implantologija, protetika i implant protetika. Oženjen je, otac troje dece: Vasilise,…

Dr Dimitrije Nanuševski

Dr Dimitrije Nanuševski

Doktor stomatologije

Rodjen 1985. godine. Nakon završenog osnovnog i srednjeg obrazovanja 2004. godine upisuje Fakultet za poslovnu informatiku, smer programiranje i projekotvanje, na kom diplomira 2008. godine. Iste godine obrazovanje nastavlja na Stomatoškom fakultetu u Beogradu, a 2014. stiče zvanje Doktor stomatologije. Obostrano interesovanje rezultira svakodnevnim usavršavanjem u oblasti digitalne stomatologije objedinjujući na taj način stečena znanja i veštine. Govori engleski i…

Dr Sanela Jovanović

Dr Sanela Jovanović

Doktor stomatologije

Rođena 15.04.1992. godine u Kruševcu, gde je završila osnovnu školu i srednju zubotehničku školu. Stomatološki fakultet u Beogradu završava 2017. Posvećena je pacijentima i usavršavanju svog znanja i rada kroz različite vidove kontinuirane edukacije, na polju restaurativne, estetske stomatologije i endodoncije.

Dr Natalija Banović

Dr Natalija Banović

Doktor stomatologije

Rođena 12.04.1996. godine u Kraljevu završava osnovnu i srednju zubotehničku školu kao đak generacije. Na stomatološkom fakultetu diplomira 2021 sa prosečnom ocenom 9,3. Nakon obavljenog staža na VMA nastavlja aktivno da se usavršava na polju restaurativne, preventivne stomatologije kao i endodoncije.Posvećena radu sa decom.

Dr Zoran Urosević

Dr Zoran Urosević

Specijalista bolesti zuba i endodoncije

Dr Zoran Urosević, specijalista bolesti zuba i endodoncije. Sa posebnim osvrtom na mašinsku endodonciju. Svoje znanje i veštine usavršava različitim vidovima kontinuirane edukacije u zemlji i inostranstvu, kao i na doktorskim studijama.