Pon - Pet: 12:00 - 20:00; Sub: 10:00 - 15:00
Pozovite nas!+381 60 407 85 85
Dr Nikola Vasilić

Dr Nikola Vasilić

Specijalista parodontologije i implantologije

Specijalista parodontologije i implantologije. Stomatološki fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju i magisterijum u Americi na UCLA i Univerzitetu Oklahoma. Jedan je od vodećih implantologa u svetu i globalni klinički konsultant vodećeg svetskog proizvođača implantata Nobel Biocare. Predavač je na postdiplomskim studijama parodontologije u Beču i na univerzitetima i stručnim skupovima širom sveta.

Dr Nenad Andrijašević

Dr Nenad Andrijašević

Specijalista ortopedije vilica

Stomatološki fakultet u Beogradu završava u 1988. godine (sa prosekom 8,82), a specijalizaciju iz ortopedije vilica 1995. godine kao jedan od najmlađih. Od tada se bavi ortodoncijom dece i odraslih. Poseduje veliko iskustvo u radu sa pacijentima primenjujući fiksne i mobilne ortodontske aparate.

Dr Đorđe Majinović

Dr Đorđe Majinović

Specijalista oralne hirurgije

Rođen 03.09.1986. godine u Tuzli. Osnovnu i srednju školu završava  u Bijeljini. Posle diplomiranja na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2011. godine, upisuje specijalizaciju oralne hirurgije 2014. godine, a specijalistički ispit polaže 2018. Posećuje brojne kongrese i stručne skupove u zemlji i inostranstvu i aktivno se usavršava iz oblasti implantologije.

Dental Design Studio

Dental Design Studio

Zubotehnička laboratorija

Prateći visoke standarde u stomatologiji, zubotehnička laboratorija DDS je opremljena najsavremenijom digitalnom opremom i kontinuirano ulaže u edukaciju svog tima. U laboratoriji se za modelaciju koriste dva vodeća dentalna softvera firme 3SHAPE i EXOCAD. Digitalan način izrade odnosi se, kako na izradu metal-keramičkih mostova, čije se konstrukcije izrađuju štampanjem sa apsolutnom preciznošću u 3D štampaču, tako i na izradu bezmetalnih nadoknada,…

Dr Aleksandra Stević

Dr Aleksandra Stević

Doktor stomatologije

Osnivač i vlasnik ordinacije. Rođena 01.09.1981. u Užicu gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Stomatološki fakultet u Beogradu završava 2008 godine. Staž obavlja na VMA i nakon toga se aktivno usavršava u zemlji i inostranstvu na polju restaurativne, estetske stomatologije i endodoncije. Godine 2018. upisuje specijalizaciju iz Ortopedije vilica. Majka troje dece: Vasilise, Alekse i Kaline.

Dr Milovan R. Stević

Dr Milovan R. Stević

Specijalista stomatološke protetike

Osnivač ordinacije. Rođen 27.03.1982. godine u Kragujevcu gde je završio osnovnu i srednju zubotehničku školu. Stomatološki fakultet u Beogradu završava 2007. godine sa prosečnom ocenom 9.50. Višegodišnje iskustvo u državnoj i privatnoj praksi obogaćuje studijama oblika specijalizacije, akademske specijalizacije i doktorskim studijama, kao i u edukativnim implantološkim centrima u inostranstvu. Oblasti interesovanja su mu implantologija, protetika i implant protetika. Oženjen je, otac troje dece: Vasilise,…

Dr Dimitrije Nanuševski

Dr Dimitrije Nanuševski

Doktor stomatologije

Rodjen 1985. godine. Nakon završenog osnovnog i srednjeg obrazovanja 2004. godine upisuje Fakultet za poslovnu informatiku, smer programiranje i projekotvanje, na kom diplomira 2008. godine. Iste godine obrazovanje nastavlja na Stomatoškom fakultetu u Beogradu, a 2014. stiče zvanje Doktor stomatologije. Obostrano interesovanje rezultira svakodnevnim usavršavanjem u oblasti digitalne stomatologije objedinjujući na taj način stečena znanja i veštine. Govori engleski i…

Dr Jovana Milosavljević

Dr Jovana Milosavljević

Doktor stomatologije

Rođena 1989.godine. Diplomirala na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2014.godine. Stečena znanja sa posebnim osvrtom na restaurativne procedure i endodontsku terapiju usavršava kroz sertifikovane kurseve i druge vidove kontinuirane edukacije. Posvećena je radu sa decom.