Pon - Pet: 12:00 - 20:00;Sub: 10:00 - 15:00
Dr Nikola Vasilić

Dr Nikola Vasilić

Specijalista parodontologije i implantologije

Specijalista parodontologije i implantologije. Stomatološki fakultet završio je u Beogradu, a specijalizaciju i magisterijum u Americi na UCLA i Univerzitetu Oklahoma. Jedan je od vodećih implantologa u svetu i globalni klinički konsultant vodećeg svetskog proizvođača implantata Nobel Biocare. Predavač je na postdiplomskim studijama parodontologije u Beču i na univerzitetima i stručnim skupovima širom sveta.

Dr Nenad Andrijašević

Dr Nenad Andrijašević

Specijalista ortopedije vilica

Stomatološki fakultet u Beogradu završava u 1988. godine (sa prosekom 8,82), a specijalizaciju iz ortopedije vilica 1995. godine kao jedan od najmlađih. Od tada se bavi ortodoncijom dece i odraslih. Poseduje veliko iskustvo u radu sa pacijentima primenjujući fiksne i mobilne ortodontske aparate.

Dr Đorđe Majinović

Dr Đorđe Majinović

Specijalista oralne hirurgije

Rođen 03.09.1986. godine u Tuzli. Osnovnu i srednju školu završava  u Bijeljini. Posle diplomiranja na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2011. godine, upisuje specijalizaciju oralne hirurgije 2014. godine, a specijalistički ispit polaže 2018. Posećuje brojne kongrese i stručne skupove u zemlji i inostranstvu i aktivno se usavršava iz oblasti implantologije.

Dental Design Studio

Dental Design Studio

Zubotehnička laboratorija

Prateći visoke standarde u stomatologiji, zubotehnička laboratorija DDS je opremljena najsavremenijom digitalnom opremom i kontinuirano ulaže u edukaciju svog tima. U laboratoriji se za modelaciju koriste dva vodeća dentalna softvera firme 3SHAPE i EXOCAD. Digitalan način izrade odnosi se, kako na izradu metal-keramičkih mostova, čije se konstrukcije izrađuju štampanjem sa apsolutnom preciznošću u 3D štampaču, tako i na izradu bezmetalnih nadoknada,…